logo

Dag 9,10 en 11 – Genieten in Pai

Terwijl de regen op het dak van ons veranda klettert en de bliksemschichten aan de horizon schitteren zitten wij na te genieten van deze mooie dagen in en rondom Pai. Pai is een klein dorpje en is vernoemd naar de rivier die er doorheen stroomt. De mensen die hier komen zijn grotendeels hippies, backpackers of zoals wij verdwaalde toeristen. De sfeer is hier dan ook nog gemoedelijker dan dat we tot nu toe al hebben mogen meemaken. De Thaise mensen zijn erg vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Kunnen wij in Nederland nog wat van leren!

De afgelopen 3 dagen hebben wij een scooter gehuurd en hebben we veel rondgereden. Het landschap bestaat voornamelijk uit rijstvelden afgewisseld met bergen, jungle en wat watervalletjes. Het is dan ook puur genieten wanneer wij hier rondrijden! Tevens biedt het rondrijden op de scooter enige verkoeling. Ons huisje is echt super en ook het zwembad met geweldig uitzicht is echt ontspanning. Het eerste wat we dan ook doen, als we bij ons hotel aankomen, is een bommetje in het zwembad maken. Vanuit de bergen hoor je soms het gezang van de monniken en zie je de arbeiders op het land zwoegen in de hitte. Dan besef je echt wat een voorrecht het is om zo op vakantie te kunnen. Enjoying the good life! ‘S avonds op onze veranda met Chang biertjes voelen we ons de koning te rijk.

 1. Edwin en Joke Reply

  Hoi moppies, wat een heerlijk oord is dat waar jullie nu zijn, prachtig! Wel zijn we even geschrokken van de foto,s met de grote katten! Je moet er niet aan denken dat ze ineens een slechte bui krijgen. Maar goed , jullie hebben het gezien, gedaan en overleefd. Prachtige foto’s ook. Ondertussen zijn wij ook weer verkast naar een andere camping ter hoogte van Poitiers (Futuroscoop). 30 graden en erg frans. Dikke kus, ons.

 2. Linda Reply

  Hai hai!
  Hier is de computernerd weer! Ief, geef jij ook bijles?! Haha!
  Ik ben inmiddels weer helemaal bij gelezen en geappt.
  Gaan jullie lekker door met genieten van deze fantastische rondreis?
  Veel liefs en blijf voorzichtig! xxx

 3. Bram & Luke Reply

  He vakantie Buum & Buuf!

  Wat een goede foto’s! Wij willen ook met tijgers knuffelen! ;) Het ziet er allemaal heerlijk uit. Het is jullie echt gegund!

  Genietze en veel liefs!

Laat een reactie achter

*

12 + eighteen =

captcha *