logo

Dag 8 – Chiang Mai naar Pai

‘ s ochtends hadden we onze tassen gepakt, ontbeten en toen het busje naar Pai besproken. Alles zat al vol tot 15.00 dus zijn we eerst even de stad in geweest om te lunchen en een voet massage te nemen ( we gaan ons bijna schamen, 3 keer een voetmassage in een week ;-) ). Je kunt er hier 10 doen voor de prijs van 1 keer in Nederland dus nu nemen we het er even lekker van.

Om half 4 werden we bij het hotel opgepikt om naar Pai te gaan. We zaten met ongeveer 12 man in het busje, waaronder een paar Nederlanders dus dat was wel gezellig. De weg naar Pai is de route 1095 en telt 762 bochten, dus we werden lekker door elkaar geschud. Rond 19.00 uur kwamen we aan in het centrum en moesten we de weg naar ons super de luxe huisje zien te vinden. Hier is het veel rustiger dus een taxi was er niet, iedereen rijd op scooters dus gingen we per scooter taxi naar ons hotel. Weer een nieuwe ervaring. We hebben inmiddels het vliegtuig, de taxi, tuk tuk, jeep met banken, fiets, minibus, longtail boot, bamboo raft, olifant en nu ook de scootertaxi gehad.

Bij aankomst in ons hotel werden we warm onthaald door de mensen en muggen( voordat we ons met deet in konden smeren hadden we al 4 muggenbulten te pakken en dat in nog geen 5 minuten) ons huisje is echter super!!! Met een veranda met lounge bedden en super uitzicht over de Thaise rijstvelden. Om ons bed zit gelukkig een klamboe. Het heeft een super badkamer met groot bad en binnen en buiten inloop douche!
Het zwembad heeft ook een super uitzicht over dezelfde rijstvelden en bergen. Het relaxen kan wat ons betreft gaan beginnen :-) We worden hier wel gelukkig van dus hebben we besloten om hier 3 nachten te blijven.

PS foto’s volgen nog (daarmee lopen we ondertussen wat me achter…)

Laat een reactie achter

*

seven − three =

captcha *