logo

Dag 6 & 7 – Chiang Mai

Even snel tussendoor een berichtje van wat we gister en vandaag hebben gedaan. Omdat het Internet hier niet al te best is kunnen we helaas geen foto’s uploaden. Later zullen wij dag 6 en 7 uitgebreider beschrijven.

Dag 6
Uitslapen, ontbijt en een ochtendje niets gedaan, daarna zijn we met een Privé jeep naar Tiger Kingdom en butterfly garden gegaan. Tiger Kingdom was echt heel indrukwekkend! Wat een machtige beesten om te zien, zeker de grote als je er naast staat. De kleintjes waren erg schattig. We wilde er wel eentje voor thuis mee hebben! Op internet hadden we gelezen dat de tijgers gedrogeerd zouden worden, maar wij hebben hier niets van gemerkt. Ze waren erg alert en we moesten soms ook wel op onze hoede zijn, aangezien we met meerdere grote jongens in de kooi stonden.
‘s avonds hebben we erg lekker gegeten bij “hot chilli” en als toetje hebben we weer een heerlijke voetmassage genomen.

Dag 7
We zijn om 7 uur op gegaan, omdat we om 8 uur opgehaald werden om een jungle tour te gaan doen. We begonnen met surprise butterfly farm again (dit wisten we vooraf niet ) vervolgens olifanten rit, daarna bamboo raft ( lees rustig over het water dobberen) en op bezoek bij een stam en een jungle trekking naar een waterval. Op de terug weg zaten we aardig te knikkebollen in het busje. ‘ s avonds gegeten op de night bazaar (voor 4 euro) en nog even wat geschopt ( we worden steeds beter in afdingen)

Morgen gaan we naar Pai, om even lekker tot rust te komen en te genieten van de natuur hier. Dit na alle leuke, maar drukke dingen. We hebben een super de luxe kamer geboekt ( de bruidssuite:-) ) voor 2 nachten. Hopelijk is het Internet daar beter en kunnen we wat foto’ s uploaden.

 1. Edwin en Joke Reply

  Hoi wereldreizigers! Fijn om te lezen dat jullie het zo naar de zin hebben. Ik schrijf dit nu om 19.15 uur en ik vraag me af hoe laat het nu bij jullie is. 8 uur later? Helaas hebben we jullie oproep om te skypen gemist omdat we vandaag (vrijdag 12 juli) met de caravan verkast zijn van het ene plaatsje aan de Loire (vlakbij Blois) naar het andere (vlakbij Semur).. Toen we jullie smsje lazen lagen jullie waarschijnlijk al te knorren. Wij vermaken ons ook prima met fietsen, golfen en de toerist uithangen (kastelen bezoeken, daar miegelt het hier van).. Hopen jullie volgende oproep niet te missen! Misschien wat ruimer van te voren?
  Knuffels, ons.

 2. Linda Reply

  Hola amigos!

  Wat een te gekke verhalen en foto’s!! Heb nu eindelijk in de gaten hoe ik een reactie moet plaatsen. Het lukte telkens niet via de Ipad en Iphone, dus maar ff de computer aangezet. Zo te lezen en te zien hebben jullie het prima naar je zin! Gave foto ook met die monniken! Ik ga snel verder lezen!! Dikke kus!

 3. Ron en Wilma Reply

  Wat een prachtige foto’s en een prachtig avontuur
  Geniet er van

Laat een reactie achter

*

18 + fifteen =

captcha *